Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Turizm ve Otel İşletmeciliği |
Dersin Düzeyi |
Önlisans |
Ders Koordinatörü |
YRD.DOÇENT ÖVÜNÇ BARDAKOĞLU |
Dersi Alan Birimler |
Turizm ve Otel İşletmeciliği |
Dersin Amacı |
Bu ders ile öğrenciye kokteyl çeşitlerini hazırlayıp servisini yapma yeterlikleri kazandırılacaktır |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
İlan Edilecektir. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Bireysel öğretimi destekleyecek şekilde; problem çözme, soru cevap, grup çalışması, tartışma, uygulamalı gösteri, gözlem yapma, görüşme, vb. yöntem ve teknikleri |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
İlan Edilecektir. |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
İlan Edilecektir. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
İlan Edilecektir. |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
İlan Edilecektir. |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|