2018 YKS Sonucu ile Yerleşen Üniversitemiz Sisteminden Ön Kayıt Yapan Ancak Kesin Kaydını Yaptırmayan Öğrencilerin Dikkatine!

Yayınlanma Tarihi: 12-10-2018

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın yazısı gereğince Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgi Sistemi (DEBİS) üzerinden bilgi girişi yaparak ön kayıtlarını tamamlamış ancak 3-7 Eylül 2018 tarihleri arasında kazandıkları Fakülteye/Yükseokula başvurarak kesin kaydını onaylatmayan ekli listede bilgileri yer alan öğrencilerin kesin kayıt işlemi için en kısa sürede ilgili birime başvurması gerekmektedir.

Öğrenci Listesi