İzmir Üniversitesi Öğrencilerinden 7143 Sayılı Kanun Kapsamında Öğrenci Affından Faydalanmak Üzere Başvuranların Dikkatine!

Yayınlanma Tarihi: 26-11-2018

18 Mayıs-18 Eylül 2018 tarihleri arasında 7143 sayılı Kanun kapsamında öğrenci affından faydalanmak üzere Rektörlüğümüze başvuran öğrencilerin, 14-20 Aralık 2018 tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden tercih bildirimlerini yapmaları gerektiği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından Üniversitemize bildirilmiş olup tercih işlemleri hakkındaki bilgileri içeren PDF dosyasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İzmir Üniversitesi Öğrencilerinin 7143 Sayılı Kanun Kapsamında Öğrenci Affından Faydalanarak Türkiye’deki Diğer Yükseköğretim Kurumlarına Yerleştirilmesi Hakkındaki Usul ve Esaslar