2. Uluslararası Eğitimde İyi Uygulamalar ve Yenilikler Konferansı

19-21 Ekim 2017, Izmir-TÜRKİYE

E-posta:  inoved2017@gmail.com

Değerli Meslektaşlarım,

Sizi 19-21 Ekim 2017 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek olan 2. Uluslararası Eğitimde İyi Uygulamalar ve Yenilikler Konferansı’na katılıma davet ediyoruz. Konferans öğretmenlerin, öğretmen adaylarının, lisansüstü öğrenim gören öğrenciler, akademisyenler ve eğitim sürecinde yer alan tüm paydaşların ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış, kendi ortamlarında kullanabilecekleri en iyi eğitim uygulamalarına ve yeniliklere yer vermeyi hedeflemektedir.

Konferansta paylaşmak istediğiniz iyi uygulamalar/yeniliklerin özetlerini 30 Haziran 2017 tarihine kadar gönderebilirsiniz. Kabul edilen bildiri özetleri konferans bildiriler kitabında, seçili tam metinler ise konferans web sayfasında belirtilen dergilerde basılacaktır.

Saygılarımızla,

INOVED 2017 Organizasyon Komitesi

AFIS_TURKCE2017.pdf

AFIS_INGILIZCE2017.pdf

Başlangıç:
Ekim 19 - 08:00
Bitiş:
Ekim 21 - 18:00

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

EnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri