Güvenlik Raporlama Sistemi Farkındalık Haftası

Ocak 9 - 08:00 / Ocak 13 - 18:00

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi

9 –  13 Ocak 2017 Güvenlik Raporlama Sistemi Farkındalık Haftası

Güvenlik Raporlama Sistemi; hastanelerde meydana gelen olaylardan ders çıkartmak ve benzer olayların bir daha yaşanmasını engellemek amacıyla oluşturulan bir sistemdir.Hasta Güvenliği, Çalışan Güvenliği, Cerrahi Güvenlik, İlaç Güvenliği ve Laboratuvar Güvenliği gibi sağlık hizmetinin verildiği her noktada ortaya çıkabilecek hataların bildirilebileceği sistemde amaç yaygın hata risklerine karşı önlem almak ve sağlık çalışanlarının yaygın hatalar konusunda bilinç kazanmasıdır. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Probel ( HBYS) sisteminde etkinleştirilen Güvenlik raporlama sistemine daha çok katılım sağlamak ve sağlık çalışanlarını bilgilendirmek amacıyla 9-13 Ocak 2017 tarihleri arasında “Güvenlik Raporlama Sistemi Farkındalık Haftası” düzenleniyor. Hafta boyunca sistem bir dizi etkinlikle Hastane çalışanlarına tanıtılacak ve sisteme etkin katılımları sağlanacak.

GRS-Afiş.jpg

GRSbroşurr.jpg

Başlangıç:
Ocak 9 - 08:00
Bitiş:
Ocak 13 - 18:00

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri