Öğrencilerimiz için Önemli Duyuru

Yayınlanma Tarihi: 08-09-2020

Değerli öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığının 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemindeki öğretim faaliyetlerinin uzaktan eğitim yöntemiyle yürütülmesine ilişkin tavsiyesini dikkate alan Dokuz Eylül Üniversitesi Senatosu, Tıp Fakültesi Dönem 6 dışında diğer programların uzaktan öğretim yoluyla yürütülmesine oy birliği ile karar vermiştir. Sağlığınızın bizler için her şeyden önemli olduğunu hatırlatır; konuyla ilgili açıklamaları resmi internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi önemle rica ederiz.

DEÜ Rektörlüğü