“Türk Kültür Mirasını Mayalayanlar: Yunus Emre, Hacı Bektaş Veli, Ahi Evran” Konulu Uluslararası Kongre

Yayınlanma Tarihi: 04-06-2021

Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve UNESCO tarafından  2021 Yılı “Yunus Emre ve Türkçe”, “Hacı Bektaş Veli”, “Ahi Evran ve Ahilik” Anma Yılı ilan edilmiştir.

Bu kapsamda,  Üniversitemiz tarafından “Türk Kültür Mirasını Mayalayanlar: Yunus Emre Hacı Bektaş Veli, Ahi Evran” konulu Uluslararası Kongre düzenlenecektir.

30  Eylül-01 Ekim 2021 tarihlerinde DEÜ Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Önemli Bilgiler:

– Yüz yüze (pandemi sürecindeki olumlu gelişmelere bağlı olarak) katılım ve online sunum imkanı.

– Katılım ücretsizdir.

– Bildiriler Kongre sonrası Dergi Özel sayısında yayınlanacaktır.

– Kongre Dilleri; Türkçe, Almanca, Arapça, Fransızca ve İngilizce’dir.

Ayrıntılı bilgi için:

2021kongre@deu.edu.tr