Kültürel Miras ve Turizm programında, 20 zorunlu ders ve 151 adet seçmeli ders bulunmaktadır. Öğrenciler, yüksekokul seçmeli ders havuzunda yer alan derslerden 1.sınıf güz yarılı için 4, 1. sınıf bahar yarıyılı için 4, 2. sınıf güz yarıyılı için 12, 2. sınıf bahar yarıyılı için 12 AKTS olmak üzere toplam 32 AKTS seçmeli ders almak zorundadır. Öğrenciler 2. sınıf bahar yarıyılında 6 hafta 30 iş günü olarak belirlenen sürede uygulamalı staj yapmak zorundadır.
|
D:Ders U:Uygulama L:Laboratuvar
B:Bahar Dönemi G:Güz Dönemi H:Her İki Dönem
|
1 .Dönem: |
Dönem
|
No
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
Ders Türü
|
D
|
U
|
L
|
AKTS
|
G |
1 |
ATA 1001 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
ZORUNLU |
2 |
0 |
0 |
2 |
G |
2 |
KMT 1007 |
Kültürel Miras Mevzuatı |
ZORUNLU |
3 |
0 |
0 |
5 |
G |
3 |
KMT 1005 |
Genel Turizm |
ZORUNLU |
3 |
0 |
0 |
5 |
G |
4 |
KMT 1003 |
Arkeolojiye Giriş |
ZORUNLU |
3 |
0 |
0 |
5 |
G |
5 |
KMT 1001 |
Uygarlık Tarihi |
ZORUNLU |
3 |
0 |
0 |
5 |
G |
6 |
TDL 1001 |
Türk Dili I |
ZORUNLU |
2 |
0 |
0 |
2 |
G |
7 |
YDİ 1007 |
Yabancı Dil I (İngilizce) |
ZORUNLU |
2 |
0 |
0 |
2 |
G |
0 |
- |
SEÇMELİ DERSLER |
SEÇMELİ |
- |
- |
- |
4 |
TOPLAM: |
30 |
|
1 .Dönem: Seçmeli Dersler |
Dönem
|
No
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
Ders Türü
|
D
|
U
|
L
|
AKTS
|
SEÇMELİ DERS YOK |
|
2. Dönem: |
Dönem
|
No
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
Ders Türü
|
D
|
U
|
L
|
AKTS
|
B |
1 |
ATA 1002 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II |
ZORUNLU |
2 |
0 |
0 |
2 |
B |
2 |
TDL 1002 |
Türk Dili II |
ZORUNLU |
2 |
0 |
0 |
2 |
B |
3 |
YDİ 1006 |
Yabancı Dil II (İngilizce) |
ZORUNLU |
2 |
0 |
0 |
2 |
B |
4 |
KMT 1002 |
Dünya Kültürel Mirası |
ZORUNLU |
3 |
0 |
0 |
5 |
B |
5 |
KMT 1004 |
Turizm Sosyolojisi |
ZORUNLU |
3 |
0 |
0 |
5 |
B |
6 |
KMT 1006 |
Anadolu Uygarlıkları Tarihi |
ZORUNLU |
3 |
0 |
0 |
5 |
B |
7 |
KMT 1008 |
Arkeoloji ve Sanat Tarihi Terminolojisi |
ZORUNLU |
3 |
0 |
0 |
5 |
B |
0 |
- |
SEÇMELİ DERSLER |
SEÇMELİ |
- |
- |
- |
4 |
TOPLAM: |
30 |
|
2. Dönem: Seçmeli Dersler |
Dönem
|
No
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
Ders Türü
|
D
|
U
|
L
|
AKTS
|
SEÇMELİ DERS YOK |
|
3 .Dönem: |
Dönem
|
No
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
Ders Türü
|
D
|
U
|
L
|
AKTS
|
G |
1 |
KMT 2001 |
Kültür ve Turizm |
ZORUNLU |
3 |
0 |
0 |
5 |
G |
2 |
KMT 2003 |
Türkiye?nin Kültürel Mirası |
ZORUNLU |
3 |
0 |
0 |
5 |
G |
3 |
KMT 2005 |
Müzecilik ve Turizm |
ZORUNLU |
3 |
0 |
0 |
4 |
G |
4 |
KMT 2007 |
Sanat Tarihi |
ZORUNLU |
3 |
0 |
0 |
4 |
G |
0 |
- |
SEÇMELİ DERSLER |
SEÇMELİ |
- |
- |
- |
12 |
TOPLAM: |
30 |
|
3 .Dönem: Seçmeli Dersler |
Dönem
|
No
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
Ders Türü
|
D
|
U
|
L
|
AKTS
|
SEÇMELİ DERS YOK |
|
4. Dönem: |
Dönem
|
No
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
Ders Türü
|
D
|
U
|
L
|
AKTS
|
B |
1 |
KMT 2002 |
Türkiye Turizm Coğrafyası |
ZORUNLU |
3 |
0 |
0 |
4 |
B |
2 |
KMT 2010 |
Staj |
STAJ |
0 |
40 |
0 |
10 |
B |
3 |
KMT 2004 |
Turizm Araştırmaları |
ZORUNLU |
3 |
0 |
0 |
4 |
B |
0 |
- |
SEÇMELİ DERSLER |
SEÇMELİ |
- |
- |
- |
12 |
TOPLAM: |
30 |
|
4. Dönem: Seçmeli Dersler |
Dönem
|
No
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
Ders Türü
|
D
|
U
|
L
|
AKTS
|
SEÇMELİ DERS YOK |
|
HER DÖNEM AKTS'YE GÖRE SEÇİLEBİLİR DERSLER |
Dönem
|
No
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
Ders Türü
|
D
|
U
|
L
|
AKTS
|
H |
1 |
MSH 0009 |
Mutfak Konsept Planlama |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
2 |
MSH 0010 |
Çikolata ve Şeker Süsleme |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
3 |
MSH 0011 |
Füzyon Mutfak Uygulamaları |
SEÇMELİ |
2 |
1 |
0 |
3 |
H |
4 |
MSH 0012 |
Gastronomi ve Yemek Tarihi |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
5 |
MSH 0013 |
Gıda Formülasyonu ve Duyusal Analiz |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
6 |
MSH 0014 |
Gıda Katkı Maddeleri |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
7 |
MSH 0015 |
Gastronomi ve Gıda Trendleri |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
8 |
MSH 0016 |
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
9 |
MSH 0017 |
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
10 |
MSH 0018 |
Bar Servisi |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
11 |
MSH 0019 |
Pastacılık ve Ekmek Yapımı |
SEÇMELİ |
2 |
1 |
0 |
3 |
H |
12 |
MSH 0020 |
Yiyecek Politikası |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
13 |
MSH 0021 |
Güzel Sanatlarda Tema olarak Yemek |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
14 |
MSH 0022 |
Gıda ve Medya |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
15 |
MSH 0025 |
Kalite Yönetim Sistemleri |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
2 |
H |
16 |
MSH 0029 |
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
2 |
H |
17 |
MSH 0030 |
Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemleri |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
2 |
H |
18 |
MSH 0032 |
Muhasebe İlkeleri |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
2 |
H |
19 |
MSH 0033 |
Ticari Matematik |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
2 |
H |
20 |
MSH 0036 |
Finansal Yönetim |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
2 |
H |
21 |
MSH 0037 |
Turizmde Güvenlik Yönetimi |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
2 |
H |
22 |
MSH 0053 |
Acil Durum Emniyet Kuralları |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
23 |
MSH 0054 |
Havacılık Terminolojisi |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
24 |
MSH 0055 |
Anons ve Diksiyon |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
25 |
MSH 0056 |
Genel Havaalanı ve Uçuş Güvenliği |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
26 |
MSH 0057 |
Terminal Planlama |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
27 |
MSH 0058 |
Havacılık Kuralları ve Hava Hukuku |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
28 |
MSH 0059 |
Meteoroloji |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
29 |
MSH 0060 |
İş Hukuku |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
30 |
MSH 0061 |
Stratejik Yönetim |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
31 |
MSH 0062 |
Yönetim ve Organizasyon |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
32 |
MSH 0063 |
Örgütsel Davranış |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
33 |
MSH 0064 |
Ticaret Hukuku |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
34 |
MSH 0065 |
İnsan Kaynakları Yönetimi |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
35 |
MSH 0066 |
Türkiye Ekonomisi |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
36 |
MSH 0001 |
İçecek Kültürü ve Şarap Bilimi |
SEÇMELİ |
2 |
1 |
0 |
5 |
H |
37 |
MSH 0002 |
Dünya Mutfakları |
SEÇMELİ |
2 |
1 |
0 |
5 |
H |
38 |
MSH 0067 |
Hava Ulaştırma Ekonomisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
39 |
MSH 0068 |
Enerji Ekonomisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
40 |
MSH 0069 |
Ekonomik Kriz Teorileri |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
41 |
MSH 0070 |
Para Teorisi ve Politikası |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
42 |
MSH 0071 |
Doğal Kaynaklar ve Çevre Ekonomisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
43 |
MSH 0073 |
Bilgi Ekonomisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
44 |
MSH 0072 |
Teknoloji ve Sanayi Dinamikleri |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
45 |
MSH 0074 |
Bilim ve Teknoloji Politikaları Ekonomisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
46 |
MSH 0075 |
Yenilik İktisadı |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
47 |
MSH 0076 |
Kalkınma Ekonomisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
48 |
MSH 0077 |
Bölgesel İktisat |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
49 |
MSH 0078 |
Dünya Ekonomisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
50 |
MSH 0079 |
Büyüme Teorisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
51 |
MSH 0080 |
Ekonometri I |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
52 |
MSH 0081 |
Ekonometri II |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
53 |
MSH 0082 |
Uluslararası İktisat |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
54 |
MSH 0083 |
Karşılaştırmalı Makro İktisat |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
55 |
MSH 0084 |
İktisadi Düşünce Tarihi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
56 |
MSH 0085 |
Tarım Ekonomisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
57 |
MSH 0086 |
Tüketici Davranışları |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
58 |
MSH 0087 |
Deneyimsel Pazarlama |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
59 |
MSH 0088 |
Satış Teknikleri |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
60 |
MSH 0089 |
Araştırma Yöntemleri ve Proje Geliştirme |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
61 |
MSH 0090 |
Yönetişim |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
62 |
MSH 0091 |
Özel İlgi Turizmi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
63 |
MSH 0092 |
Turizm İşletmelerinde Bilgi Yönetimi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
64 |
MSH 0093 |
Turizmde Ulaştırma Hizmetleri |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
65 |
MSH 0094 |
Rekreasyon Yönetimi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
3 |
H |
66 |
MSH 0095 |
Turizm Hukuku Mevzuatı |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
67 |
MSH 0096 |
Güzel Sanatlar |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
68 |
MSH 0097 |
Yaratıcı Drama |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
69 |
MSH 0098 |
Etkili İletişim |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
70 |
MSH 0099 |
Fotoğrafçılık |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
71 |
MSH 0101 |
Yabancı Dil İspanyolca |
SEÇMELİ |
4 |
0 |
0 |
4 |
H |
72 |
MSH 0102 |
Yabancı Dil Portekizce |
SEÇMELİ |
4 |
0 |
0 |
4 |
H |
73 |
MSH 0103 |
Yabancı Dil İtalyanca |
SEÇMELİ |
4 |
0 |
0 |
4 |
H |
74 |
MSH 0104 |
Yabancı Dil Fransızca |
SEÇMELİ |
4 |
0 |
0 |
4 |
H |
75 |
MSH 0105 |
Yabancı Dil Almanca |
SEÇMELİ |
4 |
0 |
0 |
4 |
H |
76 |
MSH 0106 |
Yabancı Dil Çince |
SEÇMELİ |
4 |
0 |
0 |
4 |
H |
77 |
MSH 0107 |
Yabancı Dil Yunanca |
SEÇMELİ |
4 |
0 |
0 |
4 |
H |
78 |
MSH 0108 |
Yabancı Dil Rusça |
SEÇMELİ |
4 |
0 |
0 |
4 |
H |
79 |
MSH 0100 |
Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
80 |
MSH 0109 |
İlk Yardım |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
81 |
MSH 0110 |
İş Sağlığı ve Güvenliği |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
82 |
MSH 0111 |
Meslek Etiği |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
83 |
MSH 0112 |
Beden Dili |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
84 |
MSH 0113 |
Mitoloji |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
85 |
MSH 0114 |
Uluslararası Turizm |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
86 |
MSH 0115 |
Turizm İşletmelerinde Mekân Tasarımı |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
87 |
MSH 0116 |
Girişimcilik |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
88 |
MSH 0117 |
Mesleki Oryantasyon |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
89 |
MSH 0118 |
Turizm İşletmelerinde Kriz Yönetimi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
90 |
MSH 0119 |
Sürdürülebilir Turizm |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
91 |
MSH 0120 |
İnanç Etkinlikleri ve Festivalleri |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
92 |
MSH 0148 |
Yetenek Yönetimi |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
93 |
MSH 0147 |
Ülkeler ve Kültürler |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
94 |
MSH 0126 |
Uygarlık Tarihi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
95 |
MSH 0122 |
Turizm ve Boş Zaman Sosyolojisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
96 |
MSH 0136 |
Sürdürülebilirlik |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
97 |
MSH 0123 |
Sosyolojiye Giriş |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
98 |
MSH 0135 |
Sosyal Sorumluluk |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
99 |
MSH 0146 |
Sosyal Psikoloji |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
100 |
MSH 0145 |
Sosyal Medya Okuryazarlığı |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
101 |
MSH 0134 |
Özel Gıdalar Teknolojisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
102 |
MSH 0144 |
Marka ve İmaj Geliştirme |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
103 |
MSH 0143 |
Liderlik ve Takım Çalışması |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
104 |
MSH 0125 |
Kültür Sosyolojisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
105 |
MSH 0142 |
İngilizce Konuşma ve Yazma Becerileri |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
5 |
H |
106 |
MSH 0127 |
Kişisel Gelişim |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
107 |
MSH 0133 |
İnovasyon Yönetimi |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
108 |
MSH 0121 |
İktisat Sosyolojisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
109 |
MSH 0131 |
İçecek Teknolojisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
110 |
MSH 0138 |
Hizmet Sektöründe Akıllı Teknolojiler |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
5 |
H |
111 |
MSH 0130 |
Gıdalarda Duyusal Analiz |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
112 |
MSH 0140 |
Gastronomi Turizmi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
5 |
H |
113 |
MSH 0129 |
Fonksiyonel Gıda Teknolojisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
114 |
MSH 0132 |
Ekstraksiyon Teknolojisi |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
115 |
MSH 0124 |
Dünya Kültürel Mirası ve Koruma Politikaları |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
116 |
MSH 0139 |
Turizm Endüstrisinde Bilişim Teknolojileri |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
5 |
H |
117 |
MSH 0128 |
Beslenme İlkeleri |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
118 |
MSH 0141 |
Atatürk ve Aydınlanma |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
119 |
MSH 0137 |
Hijyen ve Sanitasyon |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
5 |
H |
120 |
MSH 0149 |
Hukukun Temel Kavramları |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
121 |
MSH 0150 |
Protokol Bilgisi |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
122 |
MSH 0151 |
Halkla İlişkiler |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
123 |
MSH 0152 |
İleri İngilizce 1 |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
124 |
MSH 0153 |
İleri İngilizce 2 |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
125 |
MSH 0154 |
İstatistiksel Paket Programlar |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
126 |
MSH 0155 |
Havacılıkta İnsan Faktörleri |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
4 |
H |
127 |
MSH 0156 |
İçecek Teknolojisi |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
1 |
4 |
H |
128 |
MSH 0157 |
Enstrümental Gıda Analizleri |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
1 |
4 |
H |
129 |
MSH 0159 |
Gıda Kalite Sağlama |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
5 |
H |
130 |
GÇD 1000 |
Gönüllülük Çalışmaları |
SEÇMELİ |
1 |
2 |
0 |
4 |
H |
131 |
MSH 0160 |
Genel İşletme |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
132 |
MSH 0161 |
Turizm Hukuku |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
133 |
MSH 0162 |
Turizm Ekonomisi |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
134 |
MSH 0163 |
Küreselleşme ve Turizm |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
135 |
MSH 0164 |
Gastronomi Turizmi |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
136 |
MSH 0165 |
Kültürel Sporlar |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
137 |
MSH 0166 |
Sosyal Antropoloji |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
138 |
MSH 0167 |
Destinasyon Yönetimi |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
139 |
MSH 0168 |
Kırsal Turizm |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
140 |
MSH 0169 |
Kültürel ve Çevresel Koruma |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
141 |
MSH 0170 |
Turizm Politikaları |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
142 |
MSH 0171 |
Yerel Yönetimler ve Turizm |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
143 |
MSH 0172 |
Dünya Kültür Politikaları (UNESCO) |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
144 |
MSH 0173 |
Turizmde Rehberlik Hizmetleri |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
4 |
H |
145 |
MSH 0003 |
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
146 |
MSH 0004 |
Tarif Geliştirme ve Sunum Teknikleri |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
147 |
MSH 0005 |
Baharat ve Kahve Kültürü |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
148 |
MSH 0006 |
Yemek ve Mitoloji |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
149 |
MSH 0007 |
Vejeteryan Mutfak |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
150 |
MSH 0008 |
Gıda Mevzuatı |
SEÇMELİ |
2 |
0 |
0 |
3 |
H |
1 |
MSH 0158 |
Gıdalarda Temel İşlemler II |
SEÇMELİ |
3 |
0 |
0 |
5 |
|