DEÜ GSF Sahne Sanatları Bölümü Deneme Topluluğu “Mutlu Son”

Mart 3 - 20:00 / 22:00

|Recurring Etkinlik (Hepsini görüntüle)
Once on 3 March, 2017

MUTLU SON

Bertolt Brecht ve Elisabeth Hauptmann’ın 1900’lü yıllar Şikago’sunda geçen Mutlu Son oyununda, 44. Cadde ve Kutsal Ordu üzerinden ele alınan iyilik ve kötülük, doğru ve yanlış, erdem ve erdemsizlik kavramlarının çatışmaları yaşanırken, Kutsal Ordu’nun gözde teğmeni Lilian Holiday ve Bill Balo Salonu’nun sahibi, azılı gangster Bill Cracker arasındaki aşk mutlu bir sona ulaşabilecek mi? Noel gecesi Büyük Şikago Bankası’nda düzenlenen soygunda kimlerin cebi dolacak? Sinek kimlerden ateş isteyecek? Kutsal Ordu amacına ulaşabilecek mi? 44. Cadde’nin azılı gangsterleri “doğru yolu” bulabilecek mi? Yoksa kötülük her zamanki gibi egemenliğini sürdürecek mi? Mutlu son kimin için gerçekleşecek? İyiler için mi, yoksa kötüler için mi? İşte tüm bu sorular Mutlu Son’da yanıt bulacak.

KÜNYE

YAZAR: Bertolt BRECHT – Elisabeth HAUPTMANN

ÇEVİREN: Yücel ERTEN

YÖNETMEN: Kerim DÜNDAR

DRAMATURGİ: Yasemin SEVİM SALMAN

SAHNE TASARIMI: Atay GERGİN

OYUN TARİHLERİ

03.02.2017 – Saat :20.00

10.02.2017 – Saat :20.00

17.02.2017 – Saat :20.00

24.02.2017 – Saat :20.00

03.03.2017 – Saat :20.00

Mutlu Son Afişi.jpg

Tarih:
Mart 3
Saat:
20:00 / 22:00

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri