Arkeozooloji: EKVAM Arkeolojik Seminerleri 2

1 Mart, 2017 - 08:00 / 18:00 +03

Sayın İlgili,

Ege Bölgesi Kültür Varlıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKVAM), 1 Mart 2017, Çarşamba günü saat 18.30’da DESEM Mavi Salon’da “Batı Anadolu Arkeolojisi Seminerleri” başlıklı bir seminer dizisinin ikincisini düzenleyecektir. Bu ikinci seminerimizin konuşmacısı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, yüksek lisans öğrencisi Arkeolog Aylin BADEM’dir. Sayın Badem’in seminer başlığı “Son 30 Yılda Batı Anadolu’da Yapılan Arkeozooloji Çalışmaları”dır. Arkeoloji biliminin bir alt anadalı olan arkeozooloji son 20 yılda Anadolu’da çok gelişmeler kat etmiştir. Arkeozoolojinin Eskiçağ bilimleri içindeki konumunu ve bu konudaki son araştırmaların bir derlemesini tanımak isteyen herkesi seminerimize bekliyoruz.

Moderatörlüğünü Arkeolog Şeyda KAYA ve Şaheser DOYMAZ’ın yapacağı bu seminer 45 dakika sürecek olup, ücretsizdir. Seminerimize katkı sağlamak isteyen, konuyla ilgili başta Dokuz Eylül Üniversitesi mensubu tüm bilim insanı, öğretim üyesi, öğrencilerimiz ve mezunlarımız davetlidir. Seminerlerimizin posteri ekte olup, ilgili bilim insanlarına ve kurumlara dağıtmanızı istirham ederiz.

Seminer ile ilgili iletişim: Prof. Dr. Ergün LAFLI; ergun.lafli@deu.edu.tr; 0539.577 07 33; 0232.301 87 21.

EKVAM 2017 Seminerleri 2 -  Afis.jpg

Tarih: