Engelsiz Dokuz Eylül Anasayfası İçin Tıklayınız - Ekran Okuyucu Kullanıyorsanız Bu Sayfayı Kullanınız.

IEEE Türkiye Computer Society Kongresi

Yükleniyor Etkinlikler
  • Bu etkinlik geçti

24 Mart, 2017 - 08:00 / 18:00 +03

Dokuz Eylül Üniversitesi Ailesi,

IEEE Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Kolu olarak ev sahipliğine hak kazandığımız IEEE Türkiye Computer Society Kongresi, 24 Mart 2017 Cuma günü saat 10:00 da sayın rektör yardımcımız Prof. Dr. Banu Esra ASLANERTİK ‘in açılış konuşması ile Dokuz Eylül Üniversitesi, Tınaztepe Yerleşkesi, Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu‘nda başlayacak. Bilişim alanında uzman kişilerin katılıp sektör deneyimlerini paylaşacağı, sürpriz hediyelerin dağıtılacağı bu konferansa sizleri de davet etmemek mutluluk duyarız.

Etkinlik programı aşağıdaki gibidir:

10.00 – 10.30  Prof. Dr. Banu Esra ASLANERTİK – Dokuz Eylül Üni. Rektör Yrd. – Açılış Konuşması 10.30 – 11.15  Erkut EKİNCİ – Hugo Boss IT Müdürü – Endüstri 4.0 11.30 – 12.10  Deniz KÖYLÜ – Ericsson İş Geliştirme Direktörü – Mobil Teknolojilerin Evrimi 12.15 – 13.00  Okan ALPER – Linovi CEO – Bir Dinozorun Söylenmeleri 13.00 – 14.00  Öğle Arası 14.00 – 14.45  Alev AKKOYUNLU – Eset Genel Müdür Yardımcısı – Veri Güvenliği 15.00 – 15.45  Taha ULUKAYA (FOX) – Filmler ve Filimler Youtube Kanalı  16.00 – 17.00  Türkiye’de Oyun Sektörü Paneli

Sarp KÜRKÇÜ – Hardware Plus Yazı İşleri Müdürü Murat KÖMÜRCÜ – ByNoGame CEO Onur UÇA – Netmarble Teknik Ürün Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gazihan ALANKUŞ – İzmir Ekonomi Üni. Bilgisayar Müh.
IEEEDEU-24MART-PROGRAMI.jpg

Detaylar

Tarih:
24 Mart, 2017
Saat:
08:00 / 18:00

« Tüm Etkinlikler

  • Öğrenci E-Posta

     

    Personel E-Posta

  • Genel Arama

  • Araştırma

    ProjelerTeknoloji ve İnovasyonBilimsel Faaliyetler LaboratuvarlarUygulama ve Araştırma Merkezleri

    Laboratuvar Yönetim Sistemi için tıklayınız.

    Dokuz Eylül Üniversitesi’nin bilimsel ve akademik çalışmaları kapsamında etkin eğitim, öğretim ve araştırma desteği sağlayan gelişmiş laboratuvar altyapısı; Sağlık Bilimlerinden Fen Bilimlerine, Mühendislik Bilimlerinden Denizcilik Eğitimlerine, uygulama ölçekleri bakımından da Fakülteler düzeyinden Meslek Yüksek Okulları ve Araştırma-Uygulama Merkezlerine kadar bünyesinde barındırdığı tüm modern ekipmanlar ve eğitimli/deneyimli teknik personeli sayesinde akademik araştırma ve geliştirme çalışmalarının yanı sıra farklı disiplinlere ilişkin iş sektörlerinin de ihtiyaç duyduğu her alanda uygulama hizmetleri sunmaktadır. Fen ve Mühendislik Bilimlerinde hizmet veren araştırma laboratuvarlarında lisans eğitimlerinin yanı sıra lisansüstü araştırmalar da gerçekleştirilebilmektedir. Mevcut durumda, küresel, ulusal ve Ege Bölgesi özelinde bölgesel olarak ortaya çıkan problemlere ve araştırma önceliklerine hizmet verebilecek şekilde güncel donanım ve yazılım imkanlarına sahip olan bu laboratuvar altyapıları, uygulamalı analizlere ihtiyaç duyan sektör unsurlarının ve ekosistem paydaşlarının talepleri, değişim dinamikleri ve teknolojik ilerlemeler doğrultusunda artmaya devam eden bir hizmet farkındalığı ile güncel uygulama ve araştırma imkanları sunmaya devam etmektedir.

    Üniversitemiz Laboratuvar Deney listesi için tıklayınız.

     

    Font Boyutunu Değiştir
    Kontrast