Engelsiz Dokuz Eylül Anasayfası İçin Tıklayınız - Ekran Okuyucu Kullanıyorsanız Bu Sayfayı Kullanınız.

Öğretim Üyeleri için Yapay Zeka ile Eğitimde Yenilik ve Verimlilik Çalıştayı

Yükleniyor Etkinlikler
Bul Etkinlikler

Etkinlik Listesi Navigasyonu

Geçmiş Etkinlikler

Etkinlikler List Navigation

Kasım 2024

“Genetik Algoritma Temelli Kemometrik Yaklaşımlar: Çok Değişkenli Kalibrasyon, Kümeleme, Sınıflandırma ve Ötesi” Konulu Seminer

22 Kasım, 2024 - 00:00 / 23:59 +03

           Fakültemiz Seminerleri kapsamında  Konuşmacı  İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Durmuş ÖZDEMİR tarafından 22 Kasım 2024  Cuma günü saat 14:00'da DEU Fen Fakültesi C Blok Konferans Salonunda, “Genetik Algoritma Temelli Kemometrik Yaklaşımlar: Çok Değişkenli Kalibrasyon, Kümeleme, Sınıflandırma ve Ötesi” başlıklı  seminer…

Devamı »

Uluslararası Öğrenci Günü Etkinliği /International Students Day Celebration

28 Kasım, 2024 - 00:00 / 23:59 +03

Dokuz Eylül Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü olarak, 28 Kasım 2024 Perşembe günü saat 14.00-17.00 saatleri arasında Merkez Kampüsümüz Yabancı Diller Yüksekokulu zemin kat fuayede "Uluslararası Öğrenci Günü"nü kutlayacağımız  etkinliğimizde sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyarız. Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü As Dokuz Eylül University International Student Coordination Office, we would be pleased to…

Devamı »

İş Sağlığı Güvenliğinde Radyasyon ve Radyasyondan Korunma Kurs Programı

29 Kasım, 2024 - 00:00 / 30 Kasım, 2024 - 23:59 +03

Dokuz Eylül Üniversitesi Bioizmir Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde 29-30 Kasım 2024 tarihleri arasında “İş Sağlığı Güvenliğinde Radyasyon ve Radyasyondan Korunma” Kurs Programı’nın gerçekleştirilmesi planlanmıştır.  Detaylı bilgi için: Radyasyondan Korunma Kurs Programı

Devamı »
Aralık 2024

Her İzmarit Doğaya Bir Zarar Temiz Gelecek İçin El Ele!

3 Aralık, 2024 - 00:00 / 23:59 +03

Fakültemiz Sosyal Sorumluluk ve Bağımlılık Komisyonu etkinlikleri kapsamında 03 Aralık 2024 Salı günü saat 13:30’da DEU Fen Fakültesi A -B Bloklar ortak giriş kapısında İzmarit Toplama Etkinliği yapılacaktır. Hep birlikte çevremizi daha güzelleştirmek ve doğayı korumak için Fakültemiz Ana Giriş kapısı önünde buluşalım. Sağlıklı güzel günler dileriz.          …

Devamı »

Dokuz Eylül Üniversitesi ile Azerbeycan Milli İlimler Akademisi 3. Uluslararası Temel Bilim İkili Çalıştayı

5 Aralık, 2024 - 00:00 / 23:59 +03

    Fakültemiz ve Azerbaycan Milli İlimler Akademisi arasında 5 Aralık 2024 tarihinde saat 9:00-18:00 arası "3. DEU ve ANAS İkili Temel Bilimler Çalıştayı" düzenlenecektir. Katılım belgesi ve ayrıntılı bilgi afişte aşağıda almaktadır. Katılımlarınızdan mutluluk duyacağımızı belirtir, bilimle dolu günler dileriz.                  …

Devamı »

DEÜ Kariyer Zirvesi 2024 Başlıyor

5 Aralık, 2024 - 00:00 / 6 Aralık, 2024 - 23:59 +03

Birçok alandan öğrenci ve mezunumuzun istihdam fırsatlarıyla buluşacağı zirve, 05 – 06 Aralık 2024 (Perşembe-Cuma) tarihlerinde DEÜ Merkez Yerleşkemizde, Mühendislik Fakültesi Ortak Derslikler Binası‘nda gerçekleşecek. (Ortak Derslikler Adres için Tıklayınız.) Tüm DEÜ öğrencilerimizin ve mezunlarımızın ziyaretine açık olan etkinlikte öğrencilerimiz, firma ve kurumların stantlarını ziyaret ederek, çalışma alanları, sektörler, kurumsal istihdam politikaları, açık iş ve staj…

Devamı »

Workshop On Advancıng Medıcal Imagıng, Innovatıon And Entrepreneurshıp Through Collaboratıon

9 Aralık, 2024 - 00:00 / 23:59 +03

It is our great pleasure to invite you to participate in the Workshop on Advancing in Medical Imaging, Image Processing Innovation, and Entrepreneurship through Collaboration, which will take place from December 23, 2024, to January 9, 2025, in Izmir, Turkey. The workshop, organized by Dokuz Eylül University and Izmir Institute of Technology, aims…

Devamı »

Sağlık Turizmi Sempozyumu

19 Aralık, 2024 - 00:00 / 23:59 +03

TEKNOFEST 2025 Gönüllü Değerlendirici Başvuruları Başladı!

19 Aralık, 2024 - 00:00 / 30 Aralık, 2024 - 23:59 +03

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, geleceğin teknolojilerine yön veriyor! Dünyanın en iyileri, TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları kapsamında akıllı ulaşımdan tarım teknolojilerine dek çeşitli kategorilerde hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Alanında uzman teknoloji tutkunları “Gönüllü Değerlendirici” olarak TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları Rapor Değerlendirme Süreci’nde yer alabiliyor. Siz de Gönüllü Değerlendirici olarak…

Devamı »

Öğretim Üyeleri için Yapay Zeka ile Eğitimde Yenilik ve Verimlilik Çalıştayı

20 Aralık, 2024 - 00:00 / 27 Aralık, 2024 - 23:00 +03

Eğitim Tarihi: 20 ve 27 Aralık 2024 Eğitim Yöntemi: Hibrit (Yüzyüze + Çevrimiçi) Eğitim Yeri: DEUZEM Düzenleyen Birim: DEUZEM

Devamı »
+ Dışa aktar Kayıtlı Etkinlikler

Akademik Birimler

EnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıOrtak Zorunlu Dersler Bölümü Koordinatörlükler

Araştırma

ProjelerTeknoloji ve İnovasyonBilimsel Faaliyetler LaboratuvarlarUygulama ve Araştırma Merkezleri

Laboratuvar Yönetim Sistemi için tıklayınız.

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin bilimsel ve akademik çalışmaları kapsamında etkin eğitim, öğretim ve araştırma desteği sağlayan gelişmiş laboratuvar altyapısı; Sağlık Bilimlerinden Fen Bilimlerine, Mühendislik Bilimlerinden Denizcilik Eğitimlerine, uygulama ölçekleri bakımından da Fakülteler düzeyinden Meslek Yüksek Okulları ve Araştırma-Uygulama Merkezlerine kadar bünyesinde barındırdığı tüm modern ekipmanlar ve eğitimli/deneyimli teknik personeli sayesinde akademik araştırma ve geliştirme çalışmalarının yanı sıra farklı disiplinlere ilişkin iş sektörlerinin de ihtiyaç duyduğu her alanda uygulama hizmetleri sunmaktadır. Fen ve Mühendislik Bilimlerinde hizmet veren araştırma laboratuvarlarında lisans eğitimlerinin yanı sıra lisansüstü araştırmalar da gerçekleştirilebilmektedir. Mevcut durumda, küresel, ulusal ve Ege Bölgesi özelinde bölgesel olarak ortaya çıkan problemlere ve araştırma önceliklerine hizmet verebilecek şekilde güncel donanım ve yazılım imkanlarına sahip olan bu laboratuvar altyapıları, uygulamalı analizlere ihtiyaç duyan sektör unsurlarının ve ekosistem paydaşlarının talepleri, değişim dinamikleri ve teknolojik ilerlemeler doğrultusunda artmaya devam eden bir hizmet farkındalığı ile güncel uygulama ve araştırma imkanları sunmaya devam etmektedir.

Üniversitemiz Laboratuvar Deney listesi için tıklayınız.

 

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast
  • Prof. Dr. Dündar YENER, 1975 yılında Hatay’ın İskenderun ilçesinde doğmuş olup Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlıdır. Lisans eğitimini 2001 yılında Selçuk Üniversitesi Fizik Öğretmenliği Anabilim Dalı’nda başarı ile tamamlamıştır. Aynı yıl yüksek lisans programına kaydolmuş ve Araştırma Görevlisi unvanıyla akademik kariyerine başlamıştır. 2010 yılında doktora programından mezun olup, 2015 yılında Fizik Eğitimi alanında Doçent, 2020 yılında ise Profesör unvanını almıştır. Uzun yıllar Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı’nda öğretim üyeliği yapmış, akademik ve idari görevlerde bulunmuştur.

    Özellikle öğretmen yetiştirme, öğrenme–öğretme yaklaşımları, öğrenme stilleri, astronomi eğitimi ve öğretim programları alanlarında önemli akademik çalışmalar gerçekleştirmiştir. Ulusal ve uluslararası düzeyde yayımlanmış çok sayıda makalesi, bildirisi ve kitap bölümü bulunmaktadır. Ayrıca Millî Eğitim Bakanlığı program geliştirme komisyonlarında ve ders kitapları yazım projelerinde görev alarak ulusal eğitim politikalarının geliştirilmesine katkıda bulunmuştur.

    Bilim iletişimine önem veren Prof. Dr. YENER; çok sayıda bilim şenliği, astronomi projesi ve eğitim etkinliği düzenleyerek bilimi geniş kitlelerle buluşturmuş, genç nesillerde bilim sevgisi oluşturulmasına katkı sağlamıştır. Geliştirdiği projeler ve yürüttüğü etkinliklerle toplumda farkındalık yaratan çalışmalara imza atmıştır.

    Sivil toplum alanında da aktif görevler üstlenen Prof. Dr. Dündar YENER, Fen Eğitimi Araştırma Derneği’nde Başkanlık, Bolu Yeşilay Şubesi Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Halen UMAY Derneği Başkanlığı görevini sürdürmekte, SODİMER Yönetim Kurulu Üyesi, ESVİD Derneği Bilim Kurulu Üyesi ve YERKÜRE Derneği İcra Kurulu Üyesi olarak bilim ve eğitim odaklı çalışmalarda da aktif rol almaktadır.

    Evli ve iki çocuk babasıdır.

  • Öğrenci E-Posta

     

    Personel E-Posta

  • Genel Arama