19.Yüzyılda Balkanlar: Panaromik Bir Bakış Konulu Etkinlik

18 Nisan, 2019 - 00:00 / 23:59 +03

Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Anabilim Dalı tarafından yürütülen Sosyal Kaynaşma Alanında Jean Monnet Kürsüsü faaliyetleri kapsamında 18 Nisan 2019 Perşembe günü saat 13.30’da, Dokuz Eylül Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Avrupa Dokümantasyon Merkezi’nde, İşletme Fakültesi Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İbrahim Alper ARISOY’un sunumuyla “19. Yüzyılda Balkanlar: Panaromik Bir Bakış” konulu bir etkinlik düzenlenecektir.

Ekte afişi yer alan etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

TARİH: 18 Nisan 2019 Perşembe
SAAT: 13.30