“1974 Kıbrıs Barış Harekatı: Kavramsal Bir Tartışma” Konulu Etkinlik

2 Mayıs, 2019 - 00:00 / 23:59 +03

Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Anabilim Dalı tarafından yürütülen Sosyal Kaynaşma Alanında Jean Monnet Kürsüsü faaliyetleri kapsamında 2 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 13.30’da, Dokuz Eylül Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Avrupa Dokümantasyon Merkezi’nde, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Altuğ GÜNAL’ın sunumuyla “1974 Kıbrıs Barış Harekatı: Kavramsal Bir Tartışma” konulu etkinlik düzenlenecektir.

Ekte afişi yer alan etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

TARİH: 2 Mayıs 2019 Perşembe
SAAT: 13.30