2019 IESCA Kolokyumu

Ekim 7 - 00:00 / Ekim 11 - 23:59 +03

Üniversitemiz tarafından 1977’ten beri yapılmakta olan IESCA (International Earth Sciences Colloquium on the Aegean Region), Uluslararası Yerbilimleri Kolokyumu’nun 7. si (IESCA–2019) 7-11 Ekim 2019 tarihleri arasında DEÜ Rektörlük Binası DESEM salonlarında yapılacaktır. Ege Bölgesi’nin jeolojisi, maden yatakları, tektoniği ve depremselliği konularının yanı sıra jeoloji disiplininin diğer temel konularında da çok sayıda önemli bilim insanı tarafından sunumların yapılacağı IESCA–2019 Kolokyumu’nda İzmir’in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin de tanıtılacağı etkinlikler organize edilecektir. 5 gün sürecek olan ve yaklaşık 500 civarında ulusal ve uluslararası bilim insanının katılmasının beklendiği geleneksel IESCA Kolokyumu, Mühendislik Fakültesi, Jeoloji ve Jeofizik Mühendisliği Bölümleri’nin yanı sıra Deniz Bilimleri Enstitüsü’nün de katkıları ile gerçekleştirilecektir. Kolokyumun detaylarına http://iesca.deu.edu.tr resmi adresinden ulaşılabilir.

Başlangıç:
Ekim 7 - 00:00