Brexit ve Türkiye – Avrupa Birliği İlişkilerine Etkisi

23 Aralık, 2016 - 08:00 / 18:00 +03

Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Anabilim Dalı tarafından Avrupa Birliği Komisyonu Erasmus + Programı çerçevesinde yürütülen Avrupa Sosyal Politikası Jean Monnet Kürsüsü ile Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ortaklığında, “Brexit ve Türkiye – Avrupa Birliği İlişkilerine Etkisi” başlıklı bir konferans düzenlemekteyiz. Ekte afişi sunulan Jean Monnet Kürsüsü etkinliğinde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

TARİH: 23 Aralık 2016 Cuma

SAAT: 13.30 – 15.30

YER: Avrupa Dokümantasyon Merkezi, Tınaztepe, Buca

Prof. Dr. Zeki ERDUT

Jean Monnet Kürsüsü Başkanı

Avrupa Birliği Anabilim Dalı Başkanı

Dokuz Eylül Üniversitesi

We have the pleasure of inviting you to participate in conference, “Brexit and its Effects on Turkey – EU Relations”, organised by Jean Monnet Chair in European Social Policy carried out by the Department of European Union at Graduate School of Social Sciences – Dokuz Eylul University in the framework of the Erasmus+ Program of the European Commission, in collaboration with Delegation of European Union to Turkey. Please find attached the event poster.

DATE: 23 December 2016, Friday

HOUR: 13.30 – 15.30