“Cv Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi”

10 Nisan, 2018 - 00:00 / 23:59 +03

Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından, 10 Nisan Salı günü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda “CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” eğitimi gerçekleştirecek.

Birçok alanda sağlık teknikerliği programlarında okuyan öğrenciler, Prof. Dr. Necla ÇEVİK Konferans Salonu’nda saat 12:15’te başlayacak eğitimle öne çıkan farklılaştırıcı ve etkili bir CV’nin nasıl hazırlanacağı, İş başvurusu sürecinde etkili bir ön yazının önemi, iş mülakatına davet edildikten sonra, mülakat esnasında ve mülakat sonrasında yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında gerçekleşecek eğitime katılıp kariyer yolculuklarının başlangıcında önemli bir adım atma fırsatı yakalayabilecekler.

Tarih:
10 Nisan, 2018