DESU 22 Mart Dünya Su Günü Etkinliği

22 Mart, 2017 - 08:00 / 18:00 +03

Dokuz Eylül Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Su Mühendisliği Topluluğumuzun (DESU) 22.03.2017 tarihinde yapılması planlanan ’22 Mart Dünya Su Günü Etkinliği’ni ekte göndermekteyiz. 11.00-12.00 arası konuşma yapacak olan Mete Bey’in son anda gelemeyeceğini bildirmesiyle programımızın başlama saati saat 13.00’e ertelenmiştir.

“22 Mart Dünya Su Günü” temalı etkinliğimize, Dokuz Eylül Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi ‘Prof. Dr. Ünal ÖZIŞ’ , Limak İnşaat Genel Müdürü ‘Mustafa BAŞTÜRK’ , Gazeteci ve Popüler Bilim Yazarı ‘İrfan UNUTMAZ’ katılım göstereceklerdir.

22 MART SU GÜNÜ.jpg

Tarih: