Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi XXI. Kış Kariyer Günleri

21 Kasım, 2016 - 08:00 / 2 Aralık, 2016 - 17:00 +03

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ XXI. KIŞ KARİYER GÜNLERİ

21 Kasım – 02 Aralık 2016

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi XXI. Geleneksel Kış Kariyer Günleri 21 Kasım – 02 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

26 farklı denizcilik kuruluşunun temsilcilerinin oluşturduğu 40’ın üzerindeki konuşmacının katılması öngörülen 2016-2017 Kış Kariyer Günleri, geleneksel olarak öğrenciler ve sektör temsilcileri arasında değerli fikir alışverişlerine ortam yaratmaktadır.

21 Kasım – 25 Kasım 2016 günleri arasında sırasıyla; Beşiktaş Denizcilik, SCOT Tanker,  Omikron Crew Management, SNR Holding, Arkas Denizcilik, Active Shipping, DSM Ship Management, Armona ve ÇEBİ Denizcilik şirketlerinin değerli yöneticileri ve temsilcileri Kış Kariyer Günleri’ne konuk olacaklar.

28 Kasım – 02 Aralık 2016 günleri arasında sırasıyla; BEKS Denizcilik, Lucent Denizcilik, Canbaz Denizcilik, Borealis, Medlog, Yeni Vira, Yasa Holding, İnce Denizcilik, Zenith Gemi İşletmeciliği, ATA Offshore, UN RO-RO, Marinsa Denizcilik, Genel Denizcilik, DADDER, Türkon, DİTAŞ ve EKOL Denizcilik şirketlerinin değerli yöneticileri ve temsilcileri Kış Kariyer Günleri’ne konuk olacaklar.

XXI KIS KARIYERGUNLERI PROGRAM

Başlangıç: