EKVAM Seminer – Ortaçağ Arkeolojisinde Son Gelişmeler

13 Mart, 2019 - 00:00 / 23:59 +03

Semineri Veren: Arkeolog Samet İKİBEŞ (D.E.Ü., Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans Öğrencisi).

Seminerin Düzenleneceği Tarih ve Saat: 13 Mart 2019, Çarşamba günleri, saat 16.00-17.00 arası.

Seminerin Düzenleneceği Yer: D.E.Ü., Edebiyat Fakültesi, Ömer Köse Salonu, Tınaztepe Yerleşkesi, Buca.

Seminer Organizasyonu: D.E.Ü., Ege Bölgesi Kültür Varlıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKVAM).

Seminerler ile İlgili İletişim: Prof. Dr. Ergün LAFLI; ergun.lafli@deu.edu.tr; 0539.577 07 33; 0232.301 87 21.

An Archaeological Excursion in Izmir: Palaudis.

Dear Colleague,

With apologies for cross-posting, I trust that the following will be of interest to folks here: We are glad to inform you that on May 8, at 9.30 am there will be an archaeological excursion to Palaudis, a Greek and Roman site near the Turkish Village Emiralem by Menemen in the Province of Izmir. We warmly invite all the interested persons in Anatolian archaeology to this free excursion of EKVAM, Izmir Center of the Archaeology of Western Anatolia, to take a part. The meeting point is the Gate A of the Faculty of Arts at the Tınaztepe/Kaynaklar Campus of the Dokuz Eylül University in Buca. We kindly request that you alert any persons within your research community who would be interested in participating at this conference, either by forwarding this e-mail, or by printing this news and displaying it in your institution.

We hope that you will be able to join us at the Dokuz Eylül University, and look forward to seeing you in Izmir! Please feel free to e-mail me for further information….

Prof. Dr. Ergün LAFLI

E-mail: <elafli@yahoo.ca>.