“Fikri ve Sınai Haklara İlişkin Suçlarda Soruşturma Usulü” Başlıklı Konferans

28 Nisan, 2017 - 08:00 / 18:00 +03

Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Anabilim Dalı tarafından Avrupa Birliği Komisyonu Erasmus + Programı çerçevesinde yürütülen Avrupa Sosyal Politikası Jean Monnet Kürsüsü kapsamında, İzmir Cumhuriyet Savcısı Sayın Ali Osman KAYNAK’ın katılımıyla “Fikri ve Sınai Haklara İlişkin Suçlarda Soruşturma Usulü” başlıklı bir konferans düzenleyeceğiz. Sizleri, ekte afişi yer alan Jean Monnet Kürsüsü etkinliğinde aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.
Tarih: 28 Nisan 2017 Cuma

Saat: 14.00

Yer: Dokuz Eylül Üniversitesi Avrupa Dokümantasyon Merkezi, Merkez Kütüphanesi – Tınaztepe

Prof. Dr. Zeki ERDUT