Fotoğraf Sergisi

16 Mart, 2017 - 08:00 / 28 Mart, 2017 - 18:00 +03

Semiha & Mustafa  Şahin. Sergi Afişi.jpgDeğerli Öğretim Üyelerimiz, Öğretim Görevlilerimiz, Öğrencilerimiz ve Çalışanlarımız,

Üniversitemiz Buca Eğitim Fakültesinde 16-28 Mart 2017 tarihlerinde, “Yeşil Okullara Doğru: Okul Binası ve Donanımı (Wisconsin-Madison)” isimli fotoğraf sergisi, Resim Binası Galeri Eylül’de gerçekleştirilecektir.

Fotoğraf sergisi 2 yıl ABD’de Wisconsin-Madison Üniversitesinde yürütülmüş olan, “Okul Mimarilerinin Sağlık, Okul İklimi, Yaşam Kalitesi ve Öğrenci Başarısına Etkisi” konulu projede elde edilen görsellerden oluşmaktadır.

Bilgilerinizi ve katılmanızı rica ederim.

Saygılarımla. Prof. Dr. Talat Akaslan

Dekan V.