Engelsiz Dokuz Eylül Anasayfası İçin Tıklayınız - Ekran Okuyucu Kullanıyorsanız Bu Sayfayı Kullanınız.

“Google Hash Code Challenge” Yarışması Ön Elemeleri

Yükleniyor Etkinlikler
  • Bu etkinlik geçti

25 Şubat, 2019 - 00:00 / 23:59 +03

Değerli Girişimcilerimiz, 

Dokuz Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde DEPARK BAMBU Hızlandırıcı ve Ön Kuluçka Merkezi organizasyonunda tüm dünya ile eş zamanlı olarak Google Hash Code Challenge Yarışması Ön Elemeleri 28 Şubat 2019’da saat 17.00-22.00 arasında  gerçekleştirilecek.

 Detaylı bilgi ve kayıt için bambu.depark.com sayfasını inceleyebilirsiniz.

 Son Başvuru : 25 Şubat 2018

Google Hash Code Nedir?

Hash Code, Avrupa, Orta Asya ve Afrika çapında öğrenciler ile sektörün profesyonellerine yönelik Google tarafından düzenlenen bir programlama yarışmasıdır. 18 yaş üzeri bilgisayar programcılığına ilgi duyan öğrencilere ve çalışan profesyoneller takımlar şeklinde katılabilecekleri yarışmada Google’da karşılaştıklarına benzer gerçek algoritmik problemleri çözmeye çalışacaklar. Bilgisayar programcısı gençleri ve profesyonelleri dünyayla buluşturacak etkinliğe kayıtlar ücretsiz olup, programlama dillerinden birine hakim tüm girişimci adaylarının ve profesyonellerin katılımına açık olacaktır. Yarışmaya katılmak isteyenlerin 2 kişi, 3 kişi veya 4 kişilik takımlar kurmaları gerekmektedir.

28 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek ön elemelerden sonra en yüksek puanı toplayan takımlar, 27 Nisan 2019 tarihinde Google İrlanda ofisine davet edilerek, düzenlenecek finallerde yarışacaklar.

Önemli Not : Katılımcıların başvuru sırasında katılım yeri olarak ‘Dokuz Eylül Univ. BAMBU-DEPARK Hub İzmir’ seçeneğinin seçilmesi önemlidir.

 

Detaylar

Tarih:
25 Şubat, 2019
Saat:
00:00 / 23:59

« Tüm Etkinlikler

  • Öğrenci E-Posta

     

    Personel E-Posta

  • Genel Arama

  • Araştırma

    ProjelerTeknoloji ve İnovasyonBilimsel Faaliyetler LaboratuvarlarUygulama ve Araştırma Merkezleri

    Laboratuvar Yönetim Sistemi için tıklayınız.

    Dokuz Eylül Üniversitesi’nin bilimsel ve akademik çalışmaları kapsamında etkin eğitim, öğretim ve araştırma desteği sağlayan gelişmiş laboratuvar altyapısı; Sağlık Bilimlerinden Fen Bilimlerine, Mühendislik Bilimlerinden Denizcilik Eğitimlerine, uygulama ölçekleri bakımından da Fakülteler düzeyinden Meslek Yüksek Okulları ve Araştırma-Uygulama Merkezlerine kadar bünyesinde barındırdığı tüm modern ekipmanlar ve eğitimli/deneyimli teknik personeli sayesinde akademik araştırma ve geliştirme çalışmalarının yanı sıra farklı disiplinlere ilişkin iş sektörlerinin de ihtiyaç duyduğu her alanda uygulama hizmetleri sunmaktadır. Fen ve Mühendislik Bilimlerinde hizmet veren araştırma laboratuvarlarında lisans eğitimlerinin yanı sıra lisansüstü araştırmalar da gerçekleştirilebilmektedir. Mevcut durumda, küresel, ulusal ve Ege Bölgesi özelinde bölgesel olarak ortaya çıkan problemlere ve araştırma önceliklerine hizmet verebilecek şekilde güncel donanım ve yazılım imkanlarına sahip olan bu laboratuvar altyapıları, uygulamalı analizlere ihtiyaç duyan sektör unsurlarının ve ekosistem paydaşlarının talepleri, değişim dinamikleri ve teknolojik ilerlemeler doğrultusunda artmaya devam eden bir hizmet farkındalığı ile güncel uygulama ve araştırma imkanları sunmaya devam etmektedir.

    Üniversitemiz Laboratuvar Deney listesi için tıklayınız.

     

    Font Boyutunu Değiştir
    Kontrast