iklim-DE / Yükseköğretimde Sürdürülebilirlik Bölge Zirvesi

20 Şubat, 2019 - 00:00 / 23:59 +03

Yükseköğretimde Sürdürülebilirlik Bölge Zirvesi

Dokuz Eylül Üniversitesinin T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile AB/IPA’nın ortak finanse ettiği “Yüksek Öğretimde İklim Değişikliği Konusunda Toplumsal Kapasite Geliştirme: Algı Yönetimi, Farkındalık Yaratma ve Dayanıklılığı Arttırma” projemiz kapsamında, 20 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 13:00 – 16:00 arasında, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Konferans Salonunda düzenleyeceğimiz “Yükseköğretimde Sürdürülebilirlik Bölge Zirvesi“ne katılımınızdan onur duyarız.

İklim değişikliği ile mücadelede Türk Üniversiteleri için bir Örnek Model olan çalışmanın sonuçlarının açıklanacağı ve Oxford Üniversitesi Sürdürülebilirlik Ofisi Başkanı Harriet Waters tarafından iyi örneklerin paylaşılacağı Sürdürülebilirlik Zirvesi’nde birlikte olmayı dileriz.

20 Şubat Çarşamba günü Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesinde buluşmak üzere.

Saygılarımızla.

İklim-DE Proje Ekibi