“Intra-EU Labour Mobility” Konulu Jean Monnet Dersi

15 Mart, 2018 - 00:00 / 23:59 +03

Avrupa Birliği Anabilim Dalı ev sahipliğinde, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Angelo Santagostino tarafından “Intra-EU Labour Mobility” konulu bir Jean Monnet Dersi verilecektir. Bu etkinlik, Anabilim Dalımızın Bölgesel Koordinatör olarak yer aldığı “Orta Anadolu Avrupa Jean Monnet Mükemmeliyet Merkezi” (ANAMER) projesi kapsamında düzenlenmektedir. Etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Konuşmacı: Prof. Dr. Angelo Santagostino, Jean Monnet Profesörü ve ANAMER Projesi Merkezi Koordinatörü
Tarih: 15 Mart 2018 Perşembe
Saat: 13.30