İŞ’te Güneş Buluşması: SOLARENA

25 Mayıs, 2017 - 10:30 / 15:30 +03

Değerli Öğrencilerimiz,

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu – Türkiye Bölümü,  (GÜNDER) DEÜ Enerji Uygulama ve Araştırma Merkezi (EUAM), DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü (DEÜ KPMİ) ve DEÜ Teknoloji Transfer Ofisi (DETTO/DEPARK) işbirliğiyle 25 Mayıs 2017 Perşembe gün, saat 10:30 – 15:30 arasında, DEÜ Tınaztepe Yerleşkesi DEPARK BETA Binası’nda Güneş Enerjisi Sektörünün tüm yönleriyle tartışılacağı “SOLARENA: İş’te Güneş Buluşmaları” Dokuz Eylül Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Panele katılım gösteren dinleyicilerin tümüne ise GÜNDER tarafından katılım belgesi verilecektir.

Alanında uzman akademisyen, sivil toplum kuruluşu yetkilileri ve özel sektör temsilcilerinin yer alacağı panelde yer alacak başlıca konu başlıkları ise şöyle;

• Türkiye’de Güneş Enerjisinin Durumu ve Geleceğe Yönelik Beklentiler.
  • Ege Bölgesinde Güneş Enerjisi Sektörünün Büyümesi için Fırsatlar.
  • Güneş Enerjisi Sektörünün Sunduğu Sanayi, Teknoloji, İstihdam Politikaları Fırsatları.
  • Güneş Enerjisi Sektöründe Nasıl Bir İş Gücüne İhtiyaç Var?

Başarılar Dileriz.

DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü