Kariyer Fuarı – Dokuz Eylül: Sağlık Günleri

19 Nisan, 2017 - 08:00 / 20 Nisan, 2017 - 18:00 +03

Koordinatörlüğümüz tarafından geleneksel olarak organize edilen “Kariyer Fuarı – Dokuz Eylül” etkinlikleri devam etmektedir. Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü ( İŞKUR ), DEÜ Hemşirelik Fakültesi, DEÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu (SHMYO) ve  DEÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nun (FTRYO) desteğiyle “Kariyer Fuarı – Dokuz Eylül: Sağlık Günleri 2017” etkinliği, öğretim yılı içindeki dördüncü kariyer fuarı  etkinliğimiz olup ilgili akademik birimlerimiz tüm öğrencilerin faydalanıp özellikle son sınıf öğrencilerin ise alanlarında tanınmış sağlık kurumlarıyla iş mülakatları yapabileceği bir organizasyonudur. İlgili fuarımız, 19-20 Nisan 2017 (Çarşamba ve Perşembe) tarihlerinde olup DEÜ İnciraltı Sağlık Yerleşkesi, SHMYO – HEMŞİRELİK Binası girişindeki fuaye alanına 9 kurumun  stant kurması ve 3 kurumun da mülakat organizasyonları gerçekleştirmesi şeklinde gerçekleşecektir. Etkinlikte ayrıca kurumlar aynı binada seminerler de düzenleyecektir.

9GENsaglik.jpg

9GENsaglikpng.png