“Katalonya Krizinin Avrupa Bütünleşmesine Etkisi” Konulu Konferans

23 Kasım, 2017 - 00:00 / 20:00 +03

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Orta Anadolu Avrupa Jean Monnet Mükemmeliyet Merkezi koordinatörü Prof. Dr. Angelo Santagostino’nun sunumuyla “Katalonya Krizinin Avrupa Bütünleşmesine Etkisi” konulu bir konferans düzenlemekteyiz. Konferans, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin merkezi koordinator; Dokuz Eylül Üniversitesi’nin ortak üniversite ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Anabilim Dalı’nın bölgesel koordinatör olarak yer aldığı, Avrupa Birliği Erasmus+ programı kapsamında desteklenen “Orta Anadolu Avrupa Jean Monnet Mükemmeliyet Merkezi” (ANAMER) projesi kapsamında düzenlenmektedir. Ekte afişi sunulan etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

TARİH: 23 Kasım 2017 Perşembe

SAAT: 13.30 – 15.30