Panel: Dijital Çağ ve İnsan Kaynaklarında Değişen Yetkinlikler

12 Aralık, 2018 - 00:00 / 23:59 +03

Panel: Dijital Çağ ve İnsan Kaynaklarında Değişen Yetkinlikler

DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından “Kariyer Yolcuğu Buluşmaları” kapsamında organize edilen panelde çalışma hayatı ekseninde bilgi teknolojilerinin kullanımı ve dijitalleşen iş süreçlerinin firma ve insan kaynaklarına olan etkileri tartışılacaktır.

21.Yüzyılda iş dünyasında donanım ve yazılım sistemleri konusunda yeni çalışma süreçleriyle karşılaşacak öğrencilerimizin akıllarındaki sorulara ışık tutmak amacıyla gerçekleşecek olan panel hakkında detaylı bilgi aşağıdaki gibidir.

Tarih: 12 Aralık 2018 Çarşamba

Yer:  DEÜ Dokuzçeşmeler Yerleşkesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, D-Blok Mavi Salon.

Saat: 15:30 – 17:00

Tarih: