Pisidia Bölgesi: EKVAM Uluslararası Arkeolojik Seminerleri 1

15 Mayıs, 2017 - 08:00 / 18:00 +03

EKVAM 2017 Seminerleri Programı_Sayfa_1.jpg

Ege Bölgesi Kültür Varlıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKVAM), 15 Mayıs 2017, Pazartesi günü saat 15.00’da DESEM Mavi Salon’da “Uluslararası Arkeolojisi Seminerleri” başlıklı yeni bir seminer dizisi düzenlemektedir. Seminerlerimizin Fransa’dan birinci konuşmacısı Université de Franche-Comté, Besançon’dan Prof. Dr. Guy Labarre’dır. Prof. Labarre’ın konuşma başlığı ise “Parlais and Timbriada: Two cities and their territories near the Eğirdir Lake in ancient Pisidia / Parlais ve Timbriada: Antik Pisidia’daki Eğirdir Gölü Yakınındaki İki Kent ve Sınırları” olacaktır. İngilizce yapılacak olan sunum, Prof. Dr. Ergün Laflı tarafından Türkçe’ye çevrilecektir.

Bu seminer 45 dakika sürecek olup, ücretsizdir. Seminerimize katkı sağlamak isteyen, konuyla ilgili başta Dokuz Eylül Üniversitesi mensubu tüm bilim insanı, öğretim üyesi, öğrencilerimiz ve mezunlarımız davetlidir. Seminerimizin posteri ekte olup, ilgili bilim insanlarına ve kurumlara dağıtmanızı istirham ederiz.

Seminer ile ilgili iletişim: Prof. Dr. Ergün LAFLI; ergun.lafli@deu.edu.tr; 0539.577 07 33; 0232.301 87 21.

Tarih:
15 Mayıs, 2017