Seminer: ERP ile Bir Adım Önde Ol!

11 Mayıs, 2017 - 08:00 / 18:00 +03

Değerli Öğrencilerimiz,

ERP (Enterprise Resource Planning) veya “Kurumsal Kaynak Planlaması” hakkında tüm merak ettikleriniz bu seminerde olacak. Seminer, Türkiye’deki ERP kullanıcıları, akademisyenler, yönetim danışmanları, stratejilerin yanı sıra ticaret, sanayi ve hizmet sektöründeki kuruluşlar ile iş uygulamaları sektöründe faaliyet gösteren firma ve organizasyonlar arasında bir iletişim merkezi olmayı amaçlayan ve marka bağımsız bir kurum olan “ERP Committe” ile “DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü” tarafından 11 MAYIS 2017 saat: 15:30’da DEÜ İŞLETME FAKÜLTESİ KONFERANS SALONU’nda gerçekleştirilecek.

Deneyim sahibi akademisyen ve uzmanlardan oluşan konuşmacılar, ERP kavramı ve kariyer olanakları üzerine bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacaklar. ERP Committe ve üniversitemiz tarafından da katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Başarılar Dileriz.

DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü