Siber Saldırılar – Dolandırıcılık Mağdurları

2 Kasım, 2016 - 13:30 / 18:00 +03

Saat:13.30-18.00 arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük Bordo Salon’da “Siber Saldırılar-Dolandırıcılık Mağdurları” temalı bir farkındalık toplantısı düzenlenecektir.

Siber Saldırılar-Dolandırıcılık Mağdurları” temalı bu farkındalık toplantısında konu, hukuki yönü ve güvenlik tedbirleri boyutuyla olduğu kadar uygulamanın içinde olan kişilerin bilgi ve deneyimlerinden yararlanılması biçiminde tartışılacaktır. Katılımlarınızı bekliyoruz.”

sibersaldirilar

Tarih: