YLSY Burs Programı

19 Şubat, 2018 - 00:00 / 23:59 +03

Yükseköğretim kurumlarının öğretim elemanı ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetişmiş insan kaynağı ihtiyacını karşılamak amacıyla, 1416 sayılı Kanun kapsamında lisansüstü öğrenim görmek üzere Milli Eğitim Bakanlığı’nca mecburi hizmete dayalı olarak yurt dışına öğrenci gönderilmektedir.

YLSY olarak bilinen burs programından Türkiye genelinde öğrenim gören öğrencilerin eşit olarak faydalanabilmesini sağlamak, YLSY burs programının bilinirliğini ve dolayısıyla da kalitesini arttırmak amacıyla düzenlenen “YLSY Burs Programı Tanıtım Toplantı”larının biri de Üniversitemizde gerçekleştirilecektir.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yetkililerin ve konunun uzmanlarının katılacağı toplantı 19.02.2018 pazartesi saat 10:30’da Tınaztepe Yerleşkesi Merkez Kütüphane konferans salonunda gerçekleştirilecek olup, öğrencilerimize duyurulması ve katılımın sağlanması önemlidir.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü

Tarih: