2019 Tek Sağlık Çalıştayı “Kist Hidatik”

Haziran 12 - 13:00 / 23:59 +03

Değerli Katılımcılar,

12 Haziran 2019 tarihinde DEÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde, DEÜ Tıp Fakültesi, İzmir Veteriner Hekimler Odası, Bulaşıcı Hastalıklar Derneği ve Türk Mikrobiyoloji Derneği paydaşlarımız ile gerçekleştireceğimiz fakültemizin “ Bilinçli Toplum Sağlıklı Nesiller” misyonu çerçevesinde “Tek Sağlık Kist Hidatik Çalıştayı” düzenlemiş bulunmaktayız. Bilindiği gibi 21. yüzyılda ortaya çıkan sorunlar 21. yüzyılın bakış açısı ile çözülebilir. Bu düşünceden hareketle bu yüzyılda ortaya çıkan sağlık sorunlarını da disiplinler arası işbirlikleri ile çözebiliriz. Bu çerçeve içinde sağlık ile ilişkili sorunların çözümünde “Tek Sağlık “ konsepti daha doğru ve kalıcı çözümler üretmemizi sağlayacaktır.

İlişikte programını arz ettiğim çalıştayda sizlerle birlikte olmayı arzu ediyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla

Prof. Dr Osman YILMAZ

DEÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V.

Tarih:
Haziran 12