3. BALKAN SİNEMA GÜNLERİ

3. BALKAN SİNEMA GÜNLERİ ZENGİN PROGRAMIYLA BALKAN FİLM FESTİVALİ TADINDA

3-7 NİSAN 2017 TARİHLERİ ARASINDA DESEM’DE YAPILACAK

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Değerli Mensubu;

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM) ve Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde düzenlenen 3. Balkan Sinema Günleri’nde 18 film ve Güzel Sanatlar Fakültesi Film Tasarımı Bölümü öğrenci filmlerinden oluşan 4 kısa film İzmirli film severlerin beğenisine sunulacak.

DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Film Tasarım Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç.Dr. Sali Saliji’nin başkan olarak yer aldığı Balkan Panorama’da 5 panel de festivale renk katacak. Bu yılki Balkan Panorama, Sali Saliji’nin ‘SEVDALİNKA: RUHUN SİMYASI’ adlı uzun metrajlı belgesel filminin özel gösterimiyle son bulacak.

Balkan Panorama.jpg

Başlangıç: