Eskiçağ’da Selendi: EKVAM Arkeolojik Seminerleri 4.

29 Mart, 2017 - 08:00 / 18:00 +03

Ege Bölgesi Kültür Varlıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKVAM), 29 Mart 2017, Çarşamba günü saat 18.30’da DESEM Mavi Salon’da “Batı Anadolu Arkeolojisi Seminerleri” başlıklı bir seminer dizisinin dördüncüsü düzenleyecektir. Bu dördüncü seminerimizin konuşmacısı Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü, doktora öğrencisi Arkeolog Şeyda KAYA’dır. Sayın Kaya’nın seminer başlığı “Eskiçağ’da Selendi”dir. Manisa İli, Selendi İlçesi konusunda son araştırmaların bir derlemesini tanımak isteyen herkesi bu seminerimize bekliyoruz. Özellikle Manisalıları aramızda görmek isteriz.

Moderatörlüğünü Şaheser DOYMAZ’ın yapacağı bu seminer 45 dakika sürecek olup, ücretsizdir. Seminerimize katkı sağlamak isteyen, konuyla ilgili başta Dokuz Eylül Üniversitesi mensubu tüm bilim insanı, öğretim üyesi, öğrencilerimiz ve mezunlarımız davetlidir. Seminerlerimizin posteri ekte olup, ilgili bilim insanlarına ve kurumlara dağıtmanızı istirham ederiz.

Seminer ile ilgili iletişim: Prof. Dr. Ergün LAFLI; ergun.lafli@deu.edu.tr; 0539.577 07 33; 0232.301 87 21.

EKVAM 2017 Seminerleri 4 – Afis.pdf

Tarih: