Kariyer Fuarı – Dokuz Eylül: İMYO GÜNLERİ

8 Mayıs, 2017 - 08:00 / 11 Mayıs, 2017 - 18:00 +03

Kariyer Fuarı İMYO’da Başlıyor!

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin en geniş kapsamlı kariyer etkinliği “Kariyer Fuarı: Dokuz Eylül“ 8-11 Mayıs tarihleri arasında ön lisans alanlarına odaklı İMYO Günleri ile devam ediyor. 8-9-10-11 Mayıs günlerinde  Buca’da, DEÜ Eğitim Yerleşkesi’nde, DEÜ İzmir Meslek Yüksekokulu (İMYO) D-Blok Binasında, Makine, İmalat,  Bilişim, Teknoloji, Gıda, Medikal, ve Hizmet sektörlerinden  20’den fazla katılımcı firma tanıtım sunumları yaparken bazıları da tanıtım stantları açacak. Ön lisans öğrencilerimiz, tanıtım sunumlarında, firmaların kurumsal özellikleri, çalışma kültürleri ve işe alım politikalarıyla ilgili detaylı bilgileri bizzat yine firmaların İnsan Kaynakları yetkililerinden öğrenebilecekler. Dört gün boyunca etkinliğe katılacak olan öğrencilerimiz ayrıca firma yetkililerine staj veya iş başvuruları ile ilgili danışabilecekler.

KATILIMCI KURUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

( http://kariyer.deu.edu.tr/inc/uploads/2017/05/2.jpg )
Tüm Detaylar İçin: kariyer.deu.edu.tr
Verimli Kariyer Fuarları Dileriz…

Dokuz Eylül Üniversitesi