“Yayın ve Atıf Performansı için Öneriler” Başlıklı Seminer

8 Mayıs, 2017 - 08:00 / 18:00 +03

yayin_atif_performansi.jpg

Enstitümüz, sosyal bilimler alanına katkıda bulunmak misyonuyla, öğrencilere ve genç akademisyenlere nitelikli bilimsel araştırmalar ve yayınlar ortaya koyulması yolunda ışık tutmak amacıyla Akademik Gelişim Seminerleri düzenlemektedir. Bu kapsamda, 8 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00’da Enstitümüz Konferans Salonunda, konuk konuşmacımız Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sayın Metin Kozak tarafından sunulacak olan “Yayın ve Atıf Performansı için Öneriler” isimli seminere her alandan araştırmacılar davetli olup katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Prof. Dr. M. Banu DURUKAN SALI

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü