ÖĞRENCİ İÇİN GENEL BİLGİLER

: Finansal Destekler

FİNANSAL DESTEKLER

Yemek Bursu

Dokuz Eylül Üniversitesi’nde okuyan ve ihtiyacı olan öğrencilere her yıl Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yemek bursu verilmektedir.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalışma Programı

Ön lisans, lisans ve lisans üstü eğitimin konusuna ya da kişisel ilgi alanına göre öğrencilerimize okul dönemlerindeki boş zamanlarını değerlendirmek üzere, Sağlık Kültür ve Spor Başkanlığı tarafından iş kazası ve meslek hastalıkları riskine karşı sosyal güvence altında çalışma imkanı sağlanmaktadır. Öğrencilerimize akademik eğitimleri ile eşzamanlı olarak üniversitemiz bünyesindeki değişik departmanlarda kısmi zamanlı olarak çalışma imkanı sunulmaktadır. Burada amaç; Dokuz Eylül Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin, ilgili ve yetenekleri doğrultusunda, bir işte çalışarak kişiliklerini ve becerilerini geliştirmek ve iş disiplini edinmiş, üretken bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktadır.
Kısmi zamanlı çalışmak isteyen öğrenciler bağlı oldukları fakülte ve yüksekokul öğrenci işlerine başvurabilirler. Açık pozisyonlar ve başvuru formu için Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı web adresini ziyaret edebilirsiniz.