LLP / ERASMUS

: Kayıt İşlemleri

BAŞVURU VE KAYIT İŞLEMLERİ

• Kimler Erasmus Öğrencisi olarak başvurabilir?
  • Aşağıdaki özelliklere sahip olan öğrenciler Erasmus öğrencisi olarak başvurabilirler:
  • Dokuz Eylül Üniversitesi ve kendi üniversitesi arasında ikili anlaşması olanlar
  • Kendi üniversitesinde en az bir yıllık eğitim dönemini bitirmiş olanlar
  • İyi derecede İngilizce bilenler. (Avrupa Konseyi Ortak Dil Kriterlerine göre gelen öğrencinin dil yeterliliği en az B2 seviyesinde olmalıdır.)
  • Kendi üniversitesinden öğrencinin Erasmus öğrencisi olarak seçildiğini gösteren resmi bir yazıyı ibraz edenler
  • Başvuru ve Kayıt İşlemleri

Başvuru için öğrenciler aşağıdaki belgeleri doldurup, imzaladıktan sonra belirtilen adreslere göndermek zorundadır.
· ÖğrenciBaşvuru Formu
· Öğrenci Kimlik Kartı Formu
· Öğrenci Not Çizelgesi
· Öğrenim Anlaşması
· 2 adet Vesikalık Fotoğraf
· Pasaportun İlgili Sayfalarının Fotokopisi
e-posta adresi: tugce.turan@deu.edu.tr

posta adresi: Dokuz Eylül Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, Cumhuriyet Bulvarı:144, Alsancak, İzmir, 35210
Başvuru işlemleri için güz dönemi son tarih 15 Mayıs, bahar dönemi son Tarih 15 Kasımdır. Öğrencilerin kayıtları üniversitemize geldikten sonra ilgili Fakülte Koordinatörleri tarafından yapılır.